Inkontinens underkläder till barn

DRY & COOL's inkontinens underkläder till barn är kapabla att absorbera kiss, smarta och tunna och liknar därför helt vanliga underkläder. Inkontinens underkläder till barn har utvecklats med syftet att hjälpa skolbarnet att använda sin energi på skolan och fritidsaktiviteter och slippa oroa sig över att hen skall bli retad på grund av problem med kiss i byxorna. Inkontinens underkläder kan därför hjälpa ditt barn att få en bättre livskvalitet samtidigt som ni arbetar på att helt komma till rätta med problemet. Underkläderna är inte lämpade till fekal inkontinens (avföring).

Inkontinens underkläder: Absorberande

Inkontinens underkläder till barn kan klara av en mindre kissolycka eller två. Underkläderna för pojkar är kapabla att suga upp cirka 80 ml och underkläderna för flickor cirka 75 ml. Vi har strävat efter att göra underkläderna så absorberade som möjligt utan att se klumpiga ut. Inkontinens underkläder är tillverkade med ett solitt och absorberande inlägg som gör att urinen hålls kvar i underkläderna och därmed sällan blir synlig.

Inkontinens underkläder: Passform och design

Inkontinens underkläder till barn har en perfekt passform och som ett led i utvecklingen har vi testat dem på våra egna barn. Designen är modern och underkläderna liknar de som ditt barn vanligen använder. Vi har valt färger som i minsta möjliga mån framhäver skillnaden mellan vått och torrt. Till exempel finns det inga röda inkontinens underkläder i vårt sortiment då det syns mycket väl när ett rött klädesplagg är vått. På samma sätt finns det inte heller enfärgade underkläder i sortimentet. Underkläderna har tagits fram för användning i samband med lätt inkontinens så de är inte heller större än vanliga underkläder. Därmed finns det ingen anledning för din dotter eller son att oroa sig över att bli retade av deras kamrater för att gå i blöja. För det gör de inte heller: de får bara lite osynlig hjälp!

Inkontinens underkläder till barn tillverkas i 7 olika storlekar för pojkar och 6 storlekar till flickor i åldern 5 till 16 år. Du får hjälp till val av storlek i storleksguiden som finns på varje enskild produkt.

Inkontinens underkläder: Material

Inkontinens underkläder till barn är tillverkade i 95 % bomull och 5 % elastan. Det absorberande inlägget är tillverkat i 100 % bomull. Underkläderna innehåller inga skadliga ämnen och är OEKO-TEX-certifierade. Det absorberande inlägget är antibakteriellt (allergivänligt) och andas.

Tvättanvisning för inkontinens underkläder till barn

Underkläderna kan maskintvättas i 60 grader många gånger och krymper max 5 %. Vi rekommenderar att använda ett neutralt tvättmedel. Underkläderna kan torkas i en torktumlare men behåller sin passform längre om torktumlare ej används.
Så här ser några av våra inkontinens byxor ut:

Inkontinens_underkläder_barn